3 tips die je leven plezieriger maken

3 tips die je leven plezieriger maken

Vooruitblikken is fijn, zo weet je waar je aan toe bent. Dat is waarom we voor vertrek vaak even kijken of de trein vertraging heeft of hoe het met de files staat. De Tijd van je Leven zet voor jou drie tips op een rij die je leven plezieriger maken. Je hoeft alleen even je blik vooruit te richten. Hoe doe je dat?

  1. Zet het in je agenda: Met een leven dat steeds drukker wordt is het geen gek idee om het in je agenda te zetten. Zo krijg je er vanzelf een herinnering met hét moment. De rest van het jaar kun jij zorgeloos genieten. Je pensioencheck is immers op een vast moment ingepland.

  2. Maak er een feestje van: Als je het moment in je agenda hebt gezet vergeet je het niet meer, maar dat betekent niet automatisch dat je het ook gaat doen. Maak er daarom iets leuks van. Boek standaard de laatste donderdagmiddag van september vrij in je agenda en ga bij je favoriete strandtent zitten. Drankje erbij en je hebt een heerlijke middag!

  3. Doe het samen: Spreek af om die check van je financiën (waarbij ook je pensioencheck hoort!) samen met je partner of beste vriend/vriendin te doen. Dat maakt het niet alleen makkelijker om te doen, maar helpt je bovendien om samen eens na te denken. Je zult zien dat het leuke en interessante gesprekken gaat opleveren!

Veel plezier!

Welke tip ga jij gebruiken?

Selecteer hier je antwoord:

     

 

 

 

 

Thema's

Nieuwsbrief