Geluk is te koop!

Geluk is te koop!

Volgens sommigen is geluk niet te koop. Is dat wel zo? Het is maar net hoe je het bekijkt. Je kan dan misschien niet naar de winkel om een doosje geluk te kopen en bestellen op internet is ons tot op heden ook nog niet gelukt, maar tóch kun je geluk wel degelijk kopen.

Hoe dan?
Er zijn behoorlijk wat dingen die je, tegen een kleine vergoeding, door iemand anders kunt laten doen. Word jij al chagrijnig als je denkt aan het schoonmaken van je huis? Denk eens na over een schoonmaakster. Zie jij het niet zitten om je keuken te verbouwen of ben jij geen held in het repareren van jouw vaatwasser? Schakel een expert in, zij hebben de kennis en ervaring in huis. 

Zo kun jij je bezighouden met dingen die je leuker vindt dan vervelende klusjes of houd je zelfs wat extra tijd over. Daarnaast zijn professionals meestal efficiënter, sneller en beter in die taken. Het is immers hun werk.

Het potje voor je oude dag is net zoiets. Dit slim uitbesteden levert je zowel nu als later voordeel op; jij hoeft je nu niet druk te maken over ingewikkelde investeringen en pensioenzaken, dat regelt het pensioenfonds namelijk allemaal voor je. En later? Later heb je genoeg geld om te kunnen genieten. 

Een dubbele win voor jou dus. Best een fijne gedachte toch?

Lees ook

Thema's

Nieuwsbrief