Over ons

Tegenwoordig richten we ons leven anders in dan vroeger. Een jaartje als zzp’er, parttime werken, fulltime bij de kids, tóch weer studeren; het roer meerdere keren helemaal om. Ondertussen worden we gemiddeld steeds ouder en leven we in een nieuwe financiële werkelijkheid. Allemaal zaken die invloed hebben op je leven nu én op je leven later.

Op detijdvanjeleven.nl laten we je zien wat goed is om te weten over je pensioen én wat goed is om te nu doen voor later. Je wil tenslotte je hele leven de tijd van je leven! Pensioenfondsen helpen hierbij. Zij zorgen ervoor dat er later een pensioeninkomen op je wacht. Als jou vandaag iets overkomt, dan blijft je inkomen voor later via jouw pensioenfonds beschermd.

Goed om te weten: detijdvanjeleven is een initiatief van de Pensioenfederatie, de brancheorganisatie van niet-commerciële pensioenfondsen.

Goed om te doen: volg ons ook op Facebook voor tips en inspiratie om nu na te denken over later. Heb je vragen over jouw pensioen? Stel ze hier gratis aan de financiële gidsen van Kandoor!

Je hele leven  detijdvanjeleven

Denk nu na over later, want met later begin je nu

pix
Nieuwsbrief