Pensioen wordt levensbedrag

Pensioen wordt levensbedrag

Afgelopen maandag koos de jury een nieuwe naam voor pensioen. Uit ruim 270 inzendingen werd levensbedrag door de 3-koppige jury gekozen.

Dat levensbedrag een woord is dat klinkt als vandaag blijkt uit het feit dat het woord niet alleen door de jury als winnaar werd gekozen, maar met meer dan 800 stemmen ook publieksfavoriet was.

Wij zijn ontzettend blij met het resultaat en willen jullie allemaal enorm bedanken voor het meedenken en meestemmen. Het woord is gekozen, maar de campagne is nog niet over. Wij gaan nu onze uiterste best doen om te zorgen dat levensbedrag in het dagelijks taalgebruik wordt opgenomen en een plekje krijgt in de dikke Van Dale.

We trappen af met een Chrome extensie die automatisch het woord pensioen overal voor je vervangt. Meer weten? Ga naar www.detijdvanjeleven.nl/refreshpensioen

OVER ONS

We kunnen de toekomst niet voorspellen, maar alles wat je doet heeft effect op later. De Tijd van je Leven helpt je vooruit blikken. Doe dat af en toe. In ieder geval op de momenten waarop je een nieuwe weg inslaat. Nieuwsgierig naar jouw (financiële) toekomst? Blik vooruit op De Tijd van je Leven! Lees hier meer over ons. 

Gerelateerde artikelen

Gouden pensioentips van pensioenexperts (5)

Lees meer

Gouden pensioentips van pensioenexperts (4)

Lees meer

Gouden pensioentips van pensioenexperts (3)

Lees meer

Interessant?

Interessant? Ontvang dan vanaf nu iedere maand concrete tips in je mailbox die je helpen om jouw pensioenzaken goed te regelen. Daarmee houd je nu én later invloed op je eigen leven. Wij vinden je privacy belangrijk. In onze privacy verklaring lees je hoe wij met jouw gegevens omgaan.

     

 

 

 

 

Lees ook

Thema's

Nieuwsbrief