Tijd voor een feestje op je werk?

Tijd voor een feestje op je werk?

Toe aan een beetje inspiratie en advies van jouw werkgever of (oud)collega’s? Zin in een goed gesprek met je collega’s? Organiseer eens een event op je werk!

Er zijn genoeg onderwerpen voor zo’n evenement te bedenken. Heb je al wel eens aan deze invulling gedacht? Organiseer een lunch (of borrel) en vraag je baas om jullie meer te vertellen over de arbeidsvoorwaarde pensioen die hij jullie aanbiedt: een pensioenlunch (of borrel)!

Naast je werkgever zijn er ook andere mensen die iets nuttigs kunnen vertellen. Je zou bijvoorbeeld kunnen kijken of er vanuit het pensioenfonds waar je pensioen opbouwt iemand iets kan komen vertellen. Het is ook een mooie gelegenheid om die net gepensioneerde oud-collega eens uit te nodigen.

Als ervaringsdeskundige weet hij/zij als geen ander iets te vertellen over jullie situatie. Bovendien een mooi moment om elkaar weer even te zien en herinneringen op te halen.

En als jullie de lunch voor een keer laten cateren tijdens deze speciale pensioenlunch is alles zo geregeld. Zorgt bovendien voor een lekkere middag in meerdere opzichten.

Zoek je een goed moment om zo’n pensioenevent te houden? Binnenkort begint de Pensioen3daagse weer. Wil je daar meer over weten? Klik dan eens hier.

Lees ook

Thema's

Nieuwsbrief